Se reia campionatul de handbal feminin. CSM Iaşi 2020 joacă acasă sâmbătă

vineri, 20 ianuarie 2023, 02:50
1 MIN
 Se reia campionatul de handbal feminin. CSM Iaşi 2020 joacă acasă sâmbătă

Ultimul eşalon intern de handbal feminin programează mâine prima etapă a returului. CSM Iaşi 2020 va juca acasă primul meci din a doua jumătate a campionatului. De la ora 18:00, în Sala Liceului cu Program Sportiv, ieşencele se vor confrunta cu HCF Piatra Neamţ. Gazdele vor să-şi ia revanşa după ruşinosul eşec din tur, când nemţencele, deşi s-au bazat toată partida doar pe opt jucătoare, s-au impus cu 20-16 (11-7).

Ieşencele sunt mari favorite dacă luăm în calcul mai multe aspecte: avantajul terenului propriu, diferenţele uriaşe de buget, obiectivele (spre deosebire de oaspete, CSM Iaşi 2020 are ca ţintă fermă promovarea), poziţia în clasament. După primele nouă runde, gazdele de sâmbătă se află pe locul III în ierarhia Seriei B a Diviziei A, cu 18 puncte, în timp ce HCF Piatra Neamţ ocupă poziţia a IV-a, cu 15 puncte.

În faza a doua a Diviziei A de handbal feminin, în urma căreia se vor decide cele două echipe care vor promova în Liga Naţională şi cele două care vor juca baraj, se califică ocupantele primelor două poziţii ale celor trei serii şi două dintre grupările clasate pe locul III.

 

 

Comentarii