Şeful spitalului din Paşcani s-a stins în spitalul pe care l-a condus mai mulţi ani

luni, 19 iulie 2021, 01:50
1 MIN
 Şeful spitalului din Paşcani s-a stins în spitalul pe care l-a condus mai mulţi ani

Fostul manager al Spitalului Municipal de Urgenţă din Paşcani, dr. Costică Pânzaru, s-a stins din viaţă sâmbătă, 17 iulie. Medicul care avea 68 de ani se afla internat încă din dimineaţa zilei de sâmbătă la secţia ATI a unităţii medicale pe care a condus-o mai mulţi ani. Anunţul a fost făcut de Primăria Municipiului Paşcani într-un anunţ pe pagina de Facebook. 

"Cu regret anunţăm faptul că astăzi (n.red. – sâmbătă) fostul manager al Spitalului Municipal de Urgenţă Paşcani, cetăţean de onoare al municipiului nostru, dr. Costică Pânzaru a încetat din viaţă. Sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor acestuia!", au precizat reprezentanţii Primăriei în anunţ. Şi conducerea Spitalului din Paşcani a transmis un mesaj de condoleanţe.

Trupul neînsufleţit al medicului Pânzaru va fi depus începând de astăzi, 19 iulie, la Biserica Spitalului Municipal Paşcani, unde sunt aşteptate toate persoanele care doresc să îi aducă un ultim omagiu. De asemenea, preotul Gigi-Daniel Ioan a precizat că la troiţa din faţa spitalului pot fi depuse candele aprinse şi flori în memoria medicului. Dr. Costică Pânzaru a fost medic primar obstetrică-ginecologie şi cel mai longeviv manager al unităţii medicale din Paşcani, ocupând funcţia timp de 16 ani, din 2003 până în luna octombrie a 2019.

Comentarii