Și-a pierdut cinci frați din cauza COVID, apoi a aflat că are cancer în stadiu terminal

duminică, 25 iulie 2021, 10:00
2 MIN
 Și-a pierdut cinci frați din cauza COVID, apoi a aflat că are cancer în stadiu terminal

O poveste de viață cutremurătoare a fost aflată în timpul unei audieri obișnuite pentru plata unor amenzi rutiere. Este o lecție pe care ar trebui să o învățăm cu toții.

Un judecător din SUA este celebru de câțiva ani pe internet. Frank Caprio îi ascultă cu o răbdare nemaiîntâlnită pe toți cei care apar în fața lui la Curtea din Rhode Island, Providence, îi aduce pe copii lângă el ca să îl "ajute" în deliberarea cazurilor și folosește bani din donații pentru a plăti amenzile celor săraci. El spune că nu este acolo să strângă bani, nici să îi sperie pe cei care au greșit.

Am mai prezentat în trecut câteva cazuri absolut emoționante ale celor care au ajuns în fața sa (VEDEȚI AICI). Recent, o femeie care avea de achitat două amenzi a povestit că și-a pierdut cinci frați în timpul pandemiei. Suferea mai mult pentru că nu putuse să-și ia adio de la ei, nefiind permisă apropierea. Mai rău, ea a primit și vestea zguduitoare că nu mai are mut timp de trăit, având cancer în fază terminală, cu metastaze la plămâni.

Judecătorul Frank Caprio a încurajat-o și a folosit bani din donații pentru a-i achita amenzile. Fondurile sunt adunate în numele mamei lui. Părinții săi au fost imigranți italieni și au venit în SUA pentru a viață mai bună. Au fost extrem de săraci și au muncit foarte mult, iar Frank Caprio îi dă drept exemplu frecvent. Le păstrează amintirea vie și încearcă să fie la fel de drept și de bun cum au fost ei.

Comentarii