De Business

Punem punctul pe știi

COMUNICAT DE PRESA

SOKOLOV a inaugurat în Palas primul său magazin de bijuterii din România

miercuri, 07 iulie 2021, 09:21
2 MIN
 SOKOLOV a inaugurat în Palas primul său magazin de bijuterii din România

Cu aproape 30 de ani de experienţă în confecţionarea bijuteriilor, brandul SOKOLOV a inaugurat în Palas Iaşi primul său magazin din România. Noua locaţie este pregătită să răspundă şi celor mai îndrăzneţe tendinţe în materie de accesorii, cu bijuterii rafinate cu diamante, inserţii preţioase şi semi-preţioase sau bijuterii clasice cu pietre swarovski, dar şi cu o varietate de ceasuri cu mecanism elveţian.

Recent, aleea Luxury din Palas Mall şi-a diversificat mixul de chiriaşi premium. SOKOLOV a deschis primul său magazin din România şi le propune ieşenilor bijuterii realizate într-un studio unde peste 30 de designeri crează modele care să răspundă celor mai noi tendinţe. Brandul este recunoscut pentru colecţiile sale capsulare, care sunt într-o actualizare constantă, astfel încât clienţii să regăsească în locaţiile SOKOLOV ultimele apariţii în materie de bijuterii, dar şi pentru colecţiile sale de sezon: primăvară-vară şi toamnă-iarnă.

SOKOLOV propune inele cu diamante, pietre swarovski sau perle, supradimensionate ori discrete, care se pliază pe ultimele trenduri fashion, iar pe cei care sunt în căutarea bijuteriilor pe care le vor purta toată viaţa – verighete sau inele de logodnă –, brandul îi întâmpină cu o varietate de modele. Colierele lungi, cu pandantive multicolore, sunt un „must-have” sezonul acesta, iar designerii SOKOLOV s-au asigurat că în locaţiile brandului vor fi expuse o varietate de propuneri din aur sau argint, dar au avut grijă şi ca pandantivele din materiale preţioase şi semipreţioase să nu lipsească. Formele autentice, materialele atent alese şi culorile îndrăzneţe ale cerceilor de la SOKOLOV vor da oricărei ţinute o notă de autenticitate şi rafinament.

În acelaşi timp, SOKOLOV şi-a pus amprenta şi în materie de ceasuri. Cu carcasă din aur şi argint cu diamante şi pietre de zirconiu şi cu mecanism elveţian Ronda Swiss, ceasurile brandului sunt un adevărat statement atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Pentru cei care sunt în căutarea unor modele universale, SOKOLOV dispune şi de ceasuri cu carcasă din oţel şi mecanisme japoneze Miyota.

La inaugurarea SOKOLOV, care a avut loc sâmbătă, 3 iulie 2021, au participat şi invitaţii speciali: Daniel Buzdugan şi Anca Sina Serea. Descoperă universul bijuteriilor delicate, de cea mai înaltă calitate, la SOKOLOV, în Palas Iaşi!

Departament PR IULIUS

W: www.palasiasi.ro         

E: pr@palasiasi.ro

 

Comentarii