Sorina Pintea a spulberat misterul. Cât a costat, de fapt, rochia purtată la Baia Mare

miercuri, 11 septembrie 2019, 07:58
2 MIN
 Sorina Pintea a spulberat misterul. Cât a costat, de fapt, rochia purtată la Baia Mare

 În urmă cu două săptămâni, Sorina Pintea a generat un val de dezbateri în presa online, la televiziuni şi în ziare. Motivul? Aflat în vizită de lucru la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Constantin Opriş" din Baia Mare, ministrul Sănătăţii a purtat o rochie roşie, cu imprimeu floral şi dantelă, despre care presa a susţinut că ar fi creaţia casei de modă Valentino şi că ar costa aproximativ 2.000 de euro.

Sorina Pintea, care va împlini 54 de ani pe 13 septembrie, a adus primele clarificări pe acest subiect.

"Nu imi permit o astfel de rochie (n.r. de firma). A costat echivalentul in lei la 180 euro. Rochia aceea nu este de firma. Am si dovada, am si martori. Este din Satu Mare. Am si chitanta cu care am achitat. 

Este o rochie romaneasca, dar nu cred ca asta este important. Si eu sunt femeie si imi place si mie sa ma imbrac intr-un anumit fel, dar nu cred ca ar fi bine ca aceasta sa fie principala discutie", a afirmat ministrul Sănătăţii, la Medika TV

Miercuri, 27 august, Sorina Pintea a verificat cum sunt utilizate fondurile alocate de Ministerul Sănătăţii, este vorba despre suma de 14 milioane de lei. În acest scop, ministrul s-a deplasat pe şantierul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Constantin Opriş" din Baia Mare. 

La acea vizită, Pintea a purtat o rochie roşie, cu imprimeu floral şi dantelă, care ar fi fost semnată de celebra casă de modă Valentino, potrivit presei, iar suma plătită de ministru, potrivit presei, s-ar fi ridicat la aproximativ 2.000 de euro.

La acel moment, criticul de modă Iulia Albu a desfiinţat ţinuta Sorinei Pintea, într-o declaraţie acordată Pro TV: "Ţinuta Sorinei Pintea este de un penibil greu de imaginat, dând dovadă de un snobism greu de justificat, ca să nu spunem de o aroganţă care frizează penibilul. Niciodată nu te duci pe şantier cu tocuri şi cu rochie elegantă. Transparenţele sunt de asemenea total deplasate şi mă mir că doamna nu a avut şi o poşetă de seară la această ţinută".

Comentarii