Soţ violent scos afară din casă de judecători

sâmbătă, 09 octombrie 2021, 01:50
2 MIN
 Soţ violent scos afară din casă de judecători

O femeie a fost nevoită să se refugieze într-un centru pentru victimele violenţei domestice pentru a scăpa de soţul violent. Nu era de altfel pentru prima oară. În instanţă, bărbatul a reuşit să-i uimească şi pe judecători cu nesimţirea de care a dat dovadă.

Conform plângerii depuse de E.S., pe 26 septembrie, soţul ei a agresat-o verbal şi fizic, lovind-o cu picioarele în zona spatelui, deşi avea copilul în vârstă de doar 10 luni în braţe. Afirmaţiile femeii au fost confirmate de certificatul medico-legal emis, dar şi de precizările făcute de Secţia 3 Poliţie, unde fuseseră înregistrate mai multe sesizări pentru acte de violenţă exercitate de Adrian F. asupra soţiei sale. Femeia a fost cazată temporar într-un centru specializat, de unde a cerut emiterea unui ordin de protecţie împotriva soţului. Un ordin similar mai fusese emis în vară, fără ca bărbatul să-şi schimbe comportamentul.

Interpelat de instanţă, Adrian F. a declarat că în ambele cazuri, totul a fost o regie. Ar deţine probe că afirmaţiile soţiei sunt minciuni, dar nu doreşte să aducă probe pentru a o încrimina. Aceasta deoarece ar vrea să ajute copilul să trăiască cu mama lui o perioadă, pentru că este tată şi nu poate să îl alăpteze. Afirmaţiile bărbatului nu i-au convins în niciun fel pe magistraţii Judecătoriei. Aceştia au dispus evacuarea soţului din domiciliul comun, unde se va reîntoarce E.S. Timp de patru luni, Adrian F. nu va mai avea dreptul să se apropie de soţia sa la mai puţin de 50 de metri şi nici să ia legătura cu aceasta. 

Comentarii