SPORT – Duminică plină la Polivalentă, la Iaşi. Trei meciuri oficiale în aceeaşi zi

sâmbătă, 25 februarie 2023, 02:50
1 MIN
 SPORT – Duminică plină la Polivalentă, la Iaşi. Trei meciuri oficiale în aceeaşi zi

Bătrâna Sala Polivalentă din Iaşi va găzdui mâine nu mai puţin de trei meciuri oficiale. 

Primii care vor intra în arenă vor fi handbaliştii de la Politehnica. În etapa a IV-a a Diviziei A – Play-off promovare, Poli se va confrunta, de la ora 13:00, cu Universitatea Cluj. Gazdele nu au niciun punct şi ocupă locul VIII, din zece formaţii, în timp ce U este pe prima poziţie, cu nouă puncte, având speranţe de promovare în Liga Naţională.

După amiaza de duminică este rezervată baschetului masculin. Separate, inexplicabil, vara trecută, echipele locale Politehnica şi Stomart vor juca în eşalonul doi, denumit Liga I.

De la ora 15:30, Stomart se va confrunta în grupa 9-14 cu CSU Ploieşti. Gazdele sunt pe locul V din şase echipe, cu punctul obţinut ca urmare a eşecului înregistrat în singura dispută din faza a doua a campionatului, în timp ce prahovenii au trei puncte din două meciuri.

De la ora 17:30, lanterna grupei 1-8, Poli, care a pierdut toate cele trei partide de până acum, va primi vizita bucureştenilor de la Agronomia. Oaspeţii sunt pe poziţia a IV-a, cu 5 puncte acumulate în trei runde. 

 

Comentarii