Stație SMURD la Podu Iloaiei. Vor lucra acolo 12 angajați ai ISU 24 de ore din 24

sâmbătă, 03 februarie 2018, 12:22
1 MIN

Vineri s-a inaugurat punctul de lucru al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Iași de la Podu Iloaiei. La acest punct de lucru vor lucra 12 angajați ai ISUJ, care vor putea interveni profesionist și în regim de urgență 24 de ore din 24.

"Reușita acestui proiect este un exemplu de bună colaborare între autoritățile locale, autoritățile județene și cele centrale. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și au făcut posibil cala Podu Iloaiei să funcționeze acest punct de lucru al ISUJ", a precizat prefectul Marian Șerbescu pe Facebook.

"Solicitările cetăţenilor din Podu Iloaiei au fost ascultate, începând de astăzi în oraş funcţionând o staţie SMURD care va deservi locuitorii din această unitate administrativ-teritorială, dar şi pe cei din comunele învecinate. Vestea bună de astăzi vine ca o urmare a demersurilor pe care le-am întreprins împreună cu autorităţile locale şi cu reprezentanţi ai ISU, în vederea modificării legislaţiei, astfel încât oraşul Podu Iloaiei să beneficieze de echipaj specializat SMURD", a scris președintele CJ Iași, Maricel Popa, pe Facebook.

Comentarii