Studenţii şi elevii din Iaşi pot participa la un târg universitar online

vineri, 16 aprilie 2021, 01:50
1 MIN
 Studenţii şi elevii din Iaşi pot participa la un târg universitar online

Studenţii şi elevii ieşeni au posibilitatea de a participa la prima ediţie a VEF Global, o expoziţie educaţională care reuneşte în mediul online universităţile şi educatori de pe toate continentele, conform organizatorilor. Astfel, la târgul internaţional au acces vizitatorii din România, Turcia, Bulgaria, Azerbaijan, Ucraina, Maroc, Emiratele Arabe Unite, Serbia, Arabia Saudita sau Armenia. 

Evenimentul are loc astăzi şi mâine, de la ora 13 la 17, şi se adresează atât elevilor şi studenţilor din România, cât şi studenţilor internaţionali care vor să studieze în România. Accesul vizitatorilor în platforma online este gratuit şi se face prin înregistrare aici https://online.vefglobal.net/.

„În cadrul expoziţiei virtuale, universităţi de pe tot globul vor avea standuri unde îşi vor prezenta ofertele educaţionale pentru programe de licenţă, masterat şi doctorat. În plus, tinerii pot primi informaţii despre viaţa de student, opţiunile de cazare şi programele de voluntariat direct de la reprezentanţi ai asociaţiilor studenţeşti. Viitorii studenţi sau masteranzi pot accesa materialele informative de la fiecare stand, pot descărca broşuri sau viziona video de prezentare”, au precizat organizatorii.

Aceştia au mai specificat că târgul reuneşte şi companii de consultanţă educaţională care-i pot îndruma pe vizitatori în alegerea celor mai potrivite programe, educatori şi academii care oferă o varietate de cursuri şi specializări şi îşi prezintă oportunităţile de internship şi carieră. Comunicarea vizitatorilor cu majoritatea expozanţilor, cu excepţia celor din România, se va face în limba engleză. Sunt aşteptaţi în jur de 50.000 de vizitatori din ţările participante. 

Comentarii