Șumudică pleacă de la CFR Cluj! A trimis pe cineva să-i ia bagajele

sâmbătă, 28 august 2021, 13:36
1 MIN
 Șumudică pleacă de la CFR Cluj! A trimis pe cineva să-i ia bagajele

Marius Șumudică a cedat în fața presiunilor venite dinspre patronul Neluțu Varga. Tehnicianul de 50 de ani a ajuns la un acord cu finanțatorul de la CFR Cluj și a semnat rezilierea contractului.

Astfel, aventura lui Șumudică la campioana României se încheie fix înaintea derby-ului cu FCSB de duminică. Surse autorizate au confirmat că Dan Petrescu va fi instalat astăzi în locul lui Șumi.

Marius Șumudică o lasă pe CFR Cluj în fruntea Ligii 1, cu șase victorii din tot atâtea meciuri. La demitere au condus însă rezultatele umilitoare din preliminariile Champions League și Europa League. Campioana a cedat fără drept de apel cu Young Boys Berna și Steaua Roșie Belgrad, iar exigentul Neluțu Varga nu a putut tolera cele două eliminări.

Demis după doar câteva luni, Șumudică va primi despăgubiri din partea lui Varga. Acesta îi va plăti tehnicianului o parte din suma stipulată în contract (o compensație de 250.000 de euro).

Oamenii din staff-ul lui Marius Șumudică, printre care secundul Gabi Mărgărit, preparatorul fizic, Ciprian Moscu, și antrenorul de portari, Daniel Tudor, au venit la baza de pregătire pentru a-și lua bagajele și au fost, în sfârșit, lăsați să intre. Daniel Tudor a fost cel care a luat și lucrurile lui Șumudică, la rugămintea antrenorului.

Aflați amănunte de pe gsp.ro.

Comentarii