Suspans în dosarul fostei secretare din Târgu Frumos, care a provocat moartea unei pensionare cu un stâlp

miercuri, 14 octombrie 2020, 22:11
1 MIN
 Suspans în dosarul fostei secretare din Târgu Frumos, care a provocat moartea unei pensionare cu un stâlp

Judecătorii ieşeni ar fi trebuit, ieri, să pronunţe sentinţa definitivă în dosarul în care fosta secretară a oraşului Târgu Frumos, Felicia Spulber, a fost judecată pentru ucidere din culpă. Magistraţii au amânat însă pronunţarea pentru data de 22 octombrie. În primă instanţă, Felicia Spulber a fost găsită şi condamnată la 1 an şi 3 luni de închisoare.
 

Judecătorii au contopit însă pedeapsa cu o altă condamnare, primită în februarie de Spulber, când aceasta a fost condamnată pentru abuz în serviciu la 2 ani de închisoare. După contopirea faptelor, Spulber a rămas cu o sentinţă finală de 2 ani şi 5 luni de închisoare, care a fost suspendată. În acest dosar, femeia a fost acuzată că, în 2015, a comis un accident rutier soldat cu moartea unei pensionare.

Atunci, în Cotnari, Felicia Spulber a intrat cu maşina într-un stâlp, care s-a rupt, a căzut pe victimă şi a ucis-o. Condamnarea din februarie a fost acordată deoarece a refuzat să emită ordinul de revocare din funcţie al primarului din Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, după ce acesta a fost condamnat la un an cu suspendare pentru conflict de interese.

Comentarii