Tată arestat după ce l-a urcat în mașină pe un băiat care s-a certat cu fetița sa și l-a lovit

marți, 24 august 2021, 11:55
2 MIN
 Tată arestat după ce l-a urcat în mașină pe un băiat care s-a certat cu fetița sa și l-a lovit

Un bărbat în vârstă de 27 de ani din județul Iași este cercetat de autorități pentru lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.

Concret, bărbatul și-ar fi făcut singur dreptate după ce fata acestuia a fost implicată într-o ceartă pornită de un copil în vârstă de 9 ani. Pentru că băiatul ar fi certat-o pe fiica sa, bărbatul l-ar fi luat cu forța pe minor în mașina personală, de pe stradă, și l-ar fi dus într-o zonă ferită de ochii lumii, la o distanță de aproximativ 500 de metri. După ce l-a coborât pe minor din mașină, bărbatul l-ar fi lovit. Ulterior, minorul de 9 ani a ajuns singur acasă și le-a spus părinților întreaga poveste.

Întregul scenariu a avut loc în ziua de miercuri, 18 august 2021, pe raza comunei Mironeasa. După ce minorul de 9 ani le-a povestit părinților întreaga întâmplare, mama acestuia a luat legătura cu poliția. Cazul a fost preluat de agenții de la Secția de Poliție Rurală Ciurea, care l-au identificat pe bărbatul de 27 de ani în mai puțin de 24 de ore, iar individul a fost reținut la data de 19 august 2021 de către polițiști.

În urma audierilor, bărbatul, pe numele său Constantin Marcel Lepădatu, a fost prezentat cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, iar la data de 21 august 2021 magistrații au admis cererea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în dosarul de urmărire penală, privind pe inculpatul Lepădatu Marcel Constantin, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Instanța dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, începând din data de 21 august 2021 şi până la data de 19 septembrie 2021, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Lepădatu Marcel Constantin”, au precizat magistrații ieșeni.

Comentarii