Tatăl cântăreţei Loredana Groza va candida pentru Consiliul Local Oneşti

miercuri, 12 august 2020, 11:12
1 MIN
 Tatăl cântăreţei Loredana Groza va candida pentru Consiliul Local Oneşti

Scriitorul Vasile Groza, tatăl artistei oneştene Loredana Groza, şi-a anunţat candidatura pentru Consiliul Local Oneşti, pe lista lui Laurenţiu Neghină, din partea PMP. Anunţul acestei candidaturi, preluat de Monitorul de Trotuş, a fost făcut chiar de tatăl artistei, pe pagina sa de Facebook:

”Pentru că politica din spatele calculatorului, sau de pe Banca din faţa blocului nu are niciodată o finalitate şi pentru că iubesc Oneştiul, am hotărât să trec la un alt nivel drept pentru care m-am alăturat lui Laurentiu Neghina pentru a pune umărul la dezvoltarea ONEŞTIULUI.

Îl ştiu de mic pe Laurenţiu, ştiu de unde a plecat şi unde a ajuns prin muncă cinstită. Este un om realizat atât în plan familial cât şi financiar. Şi pentru că pe un om îl caracterizează faptele, îmi dă încrederea că Laurenţiu va pune întreaga sa experienţă în slujba comunităţii. M-am alăturat lui Laurenţiu Neghină cu încrederea că experienţa mea va fi de bun augur în luarea unor decizii corecte în cadrul Consiliului Local Oneşti. Să fie într-un ceas bun!” , a scris Vasile Groza pe Facebook.

 

Comentarii