Tendințe în modă în sezonul primăvară-vară 2022: mantii, salopete, costume albe

sâmbătă, 05 martie 2022, 19:15
1 MIN
 Tendințe în modă în sezonul primăvară-vară 2022: mantii, salopete, costume albe

Domnica Mărgescu, Maurice Munteanu și Daria Georgescu au realizat o selecție cu cele mai HOT tendințe în modă în sezonul primăvară-vară 2022.

The woman in the white suit: Cetățenele ce vor să-și construiască o garderobă power ar trebui să ia de urgență în calcul achiziționarea unui costum alb & auster. Poate fi purtat cu sandale prețioase cu toc, dar efectul maxim va fi atins dacă este asociat cu o pereche de pantofi masculini – un look sharp & edgy.

Lolita kit: Salopetele mulate primesc premiul I cu coroniță! Versatile, practice, sexy, cool & mereu actuale, salopetele te pot scoate din impas când vrei să ai o apariție memorabilă, dar nu ai chef să îmbraci o rochie sau să-ți bați prea tare capul cu un styling complicat.

Rumburak: Pun pariu că mai ții minte pelerina magică a lui Rumburak, vrăjitorul din serialul-cult pentru copii al anilor ’80, Arabella. A venit vremea să scoți de la naftalină o mantie. Sezonul acesta, mantiile și trenele fac legea atunci când vine vorba despre efervescență în styling.

Aflați alte tendințe de pe elle.ro.

Comentarii