Tipuri de garantii pe care doar o firma de transport mobila ti le ofera

miercuri, 17 iulie 2019, 11:55
3 MIN
 Tipuri de garantii pe care doar o firma de transport mobila ti le ofera

Colaborarea cu o firma de mutari mobila este cea mai buna solutie pentru relocarea in timp record. In plus, sunt numeroase alte beneficii de care persoanele care contracteaza firme de transport mobila se pot bucura. De astfel, intr-un top al avantajelor pe care specialistii de la professionalmovers.ro l-au creat tocmai pentru a evidentia colaborarea cu o firma care ofera servicii dedicate, nu lipsesc urmatoarele:

Transportul mobilei in conditii de maxima siguranta
Firmele de transport mobila ofera garantia faptului ca toate bunurile vor ajunge in siguranta in noua destinatie. Inainte de incarcarea lor in masina, toate obiectele sunt inventariate si sunt mentionate de la bun inceput defectele pe care le au. La final ele vor ajunge in starea in care au fost preluate, in noua locatie. Pentru toate bunurile deteriorate, companiile care realizeaza transportul de mobilier isi asuma responsabilitatea si ofera despagubiri.

Toata mobila va fi in noua locatie in timp util
Daca exista o perioada anume in care mobila trebuie sa fie transportata, in urma discutiilor cu firma de transport mobila se va stabili acest interval. Firma isi asuma prin contract ca se va incadra in perioada maxima, astfel incat la data limita toate obiectele sa fie mutate. Poate fi vorba despre un timp limita de eliberare a spatiului sau de un moment in care mutarea trebuie sa fie complet realizata. Spre exemplu, daca data la care este setata punerea in functiune a unui spatiu de birouri este definita, cu o zi inainte toate birourile trebuie sa fie echipate. In urma discutiilor cu firma de transport, aceasta data va fi stabilita si respectata.

Prin urmare, prin colaborarea cu o firma de transport cu servicii dedicate sunt evitate neintelegerile cu proprietarii vechiului imobil, nevoia de a inchiria o camera la hotel pana cand toata mobila este mutata sau chiar imposibilitatea de a desfasura diverse activitati pentru ca spatiul nu este amenajat.

Transport rapid
Rapiditatea este foarte importanta, din toate motivele anterior mentionate. Datorita numarului mare de vehicule pe care le detin, firmele de transport pot muta mobila si toate bunurile chiar si intr-o singura zi, in functie de numarul acestora.

Proprietarul nu va depune niciun efort
Intreg procesul de golire a spatiului, demontarea mobilierului si transportul acestuia este solicitant pentru persoanele care nu au experienta. Proprietarii care vor sa evite febra musculara de dupa aceasta activitate, trebuie doar sa apeleze la o firma de transport mobila.

Firmele de transport mobila activeaza pe plan local
Acesta este din nou un mare avantaj, deoarece atunci cand se intampla ca anumite obiecte sa fie uitate in masina de transport, proprietarul nu trebuie sa traverseze mai multe orase pentru a le recupera si nici echipa de transport nu va petrece ore pe drum pentru a restitui obiectele. Spre exemplu, daca este nevoie de mutari mobila Iasi, firma de mutari va fi tot din Iasi. Astfel se diminueaza cu mult timpul de asteptare si costurile.

Toate bunurile fragile ajung intregi la destinatie
Piesele fragile sunt protejate prin metode optime. Echipa de specialisti in mutarea mobilierului dispune de accesorii, cum sunt foliile speciale care au bule de aer, pentru a impacheta toate elementele fragile in cel mai bun mod. Pericolul de deteriorare scade considerabil.

Acestea sunt doar cateva garantii oferite de firmele de transport mobila si reprezinta motive solide pentru care fiecare persoana care se muta ar trebui sa ia legatura cu specialistii.

Comentarii