Tot mai multe femei depistate cu alcoolemii mari în trafic la Iași. Două cazuri recente

miercuri, 26 ianuarie 2022, 02:58
2 MIN
 Tot mai multe femei depistate cu alcoolemii mari în trafic la Iași. Două cazuri recente

Un alt caz: o doctoriţă prinsă beată pe Bucium, tot după un accident. Poliţiştii spun că, în ultima vreme, tot mai multe femei sunt depistate cu alcoolemii mari în trafic.

Pandemia şi-a pus amprenta şi pe viaţa socială a ieşencelor: politiştii spun că, faţă de perioada dinainte, prind tot mai multe femei bete criţă la volan. Ieri, poliţiştii Biroului Rutier Iaşi au băgat după gratii o tânără de 30 de ani, care s-a urcat băută la volanul bolidului său Mercedes şi a lovit două autoturisme parcate, un Renault şi un Volkswagen.

Fapta a avut loc pe data de 22 ianuarie, la 1 noaptea, pe strada Ciurchi. Paula Oana Giurgă circula pe această stradă iar la un moment dat a lovit cele două autoturisme parcate. Poliţiştii au testat şoferiţa, iar alcoolemia acesteia era considerabilă: 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânăra a fost reţinută ieri pentru 24 de ore, pentru infracţiunea de conducere sub influenţa alcoolului.

O altă femeie prinsă cu alcool la volan a fost Ana Maria Năstac, în vârstă de 47 de ani, care a fost depistată de către poliţiştii Biroului Rutier Iaşi după ce a lovit un autoturism Mercedes care circula în faţa ei şi oprise la semaforul de culoare roşie.

Tamponarea a avut loc pe data de 23 ianuarie, la ora 16, în faţa centrului “La Playa” de pe şoseaua Bucium. Femeia, medic stomatolog, a suflat o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind dusă la probe şi alegându-se cu dosar penal.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii