Traficantul prins cu BMW-ul burduşit cu cocaină s-a săturat de închisoare

joi, 18 martie 2021, 02:52
2 MIN
 Traficantul prins cu BMW-ul burduşit cu cocaină s-a săturat de închisoare

Un fost proxenet, devenit traficant de droguri, s-a săturat de închisoare. Acesta a atacat în faţa Curţii de Apel sentinţa prin care Tribunalul îl condamnase la 11 ani şi 2 luni de închisoare pentru introducerea în ţară de droguri de risc şi mare risc şi trafic cu aceste substanţe, în formă continuată. Sentinţa a fost pronunţată de magistraţii Tribunalului în ianuarie, după cinci amânări, iar apelul înaintat de Constantin Cojocaru va fi analizat la începutul lunii viitoare.

 Cojocaru a fost trimis în judecată în 2019, fiind acuzat că în cursul anului anterior introdusese în ţară 1,3 kg de cannabis pe care l-a vândut în Paşcani, Târgu Frumos şi Hârlău, dar şi 195 grame de cocaină. Drogurile erau aduse în ţară fie cu automobilul său BMW, în locaşuri special amenajate în portiere, fie cu cel al tatălui său, un Volkswagen Golf. Distribuirea cannabisului era făcută prin intermediul a doi fraţi din Târgu Frumos, ei înşişi dependenţi de droguri, care-şi asigurau astfel propriul consum. Din cocaina adusă cu ultimul transport, Cojocaru abia apucase să ofere o doză gratuită, de probă, nereuşind să introducă restul drogurilor pe piaţă. În momentul reţinerii sale de către poliţişti, avea asupra sa 194,1 grame de cocaină.

CItește și: Primarul a făcut sex cu două minore, în birou. Le-a plătit cu 100 de lei

Traficantul a fost reţinut tocmai când începea să scoată drogul din ascunzătorile amenajate în BMW, în spatele blocului în care locuia iubita sa. Blocul în cauză se află în imediata apropiere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău. Şi iubita lui Cojocaru, Maria Pascariu, a fost condamnată, în calitate de complice, dar la numai 2 ani şi o lună de închisoare cu suspendare. Înainte de a se apuca de trafic de droguri, Constantin Cojocaru suferise o condamnare în 2010, pentru proxenetism.

Comentarii