Transrarăul, blocat temporar în urma ploilor torenţiale

miercuri, 15 august 2018, 18:12
1 MIN
 Transrarăul, blocat temporar în urma ploilor torenţiale

Transrarăul, drumul judeţean ce face legătura între DN17 şi Masivul Rarău, a fost blocat, temporar, în urma ploilor torenţiale căzute în ultimele ore, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată. A plouat în cantităţi însemnate în zona de nord a judeţului, dar şi în zona Câmpulung Moldovenesc şi s-a intervenit deja pentru evacuarea apei din mai multe gospodării, după ce pârâul Valea Seacă a ieşit din matcă.

Potrivit ISU Suceava, toate zonele cu probleme sunt monitorizate în permanenţă, iar drumul Transrarău a fost deja deblocat şi în prezent se circulă.

Până la 20,00 a fost emis un nou cod galben de furtună pentru zona de munte a judeţului Suceava, fiind vizate zona de peste cota 1.800 m şi localităţile Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Vama, Vatra Moldoviţei, Fundu Moldovei, Frumosu, Dorna Candrenilor, Pojorâta, Dorna-Arini, Iacobeni, Sadova, Poiana Stampei, Cârlibaba, Breaza, Coşna, Ciocăneşti.

Potrivit meteorologilor, se vor semnala averse ce vor cumula local 30-35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici.

agerpres.ro

Comentarii