Trei colegii din Marea Britanie îşi prezintă oferta la Iaşi

joi, 23 noiembrie 2017, 02:50
2 MIN
 Trei colegii din Marea Britanie îşi prezintă oferta la Iaşi

Trei colegii din Marea Britanie ajung la Iaşi pe data de 25 noiembrie pentru a-şi prezenta oferta elevilor şi părinţilor. Astfel, cei interesaţi să urmeze studiile în străinătate vor putea afla care sunt condiţiile în care se acordă burse de studiu şi de ce anume beneficiază cei care pleacă peste hotare să studieze pe perioada liceului.

Evenimentul face parte dintr-un tur în cinci oraşe din România, la Iaşi întâlnirea urmând să aibă loc la Palas Mall, în sala Mozart, începând cu oara 17.30. În cadrul evenimentului vor avea prezentări ale reprezentanţilor celor trei instituţii, . Evenimentul va începe la ora 17.30 cu prezentări făcute de către reprezentanţii celor trei instituţii, EduTaberelor Bucksmore Education şi ai liceului d’Overbroeck’s College, ambele făcând parte din Oxford International Group, alături de reprezentanţii Cardiff Sixth Form College. După prezentări, părinţii şi elevii vor avea ocazia să adreseze întrebări reprezentanţilor instituţiilor. 

„Decizia de a-ţi trimite copilul să studieze în străinătate de la o vârstă fragedă, oricâtă deschidere ai avea, este una dificilă. Orice părinte vrea să cunoască în detaliu tot ce se poate despre locul unde va sta pe o perioadă mai lungă sau mai scurtă copilul său, să se asigure că va fi înconjurat de un mediu sănătos şi că se va afla în siguranţă. Poate că tocmai satisfacerea acestei nevoi de către instituţiile de învăţământ din Marea Britanie fac ca spre această ţară să plece anual cei mai mulţi elevi şi studenţi din România“, declară Teodora Răducanu, Manager Departament Licee în Străinătate, la IntegralEdu. Vizita celor trei instituţii din Marea Britanie face parte din Top Education Tour, aflat la cea de-a V-a ediţie. Seria de evenimente a debutat pe 20 noiembrie în Bucureşti.

 

 

Comentarii