Ucigaşul cu topor, de pe un vapor ucrainean, prins în centrul Iaşului

miercuri, 15 februarie 2023, 02:50
2 MIN
 Ucigaşul cu topor, de pe un vapor ucrainean, prins în centrul Iaşului

Ucraineanul care şi-a ucis colegul pe vas în timp ce naviga pe Dunăre a fost găsit în centrul Iaşului. Acesta se plimbase pe bulevardul Ştefan cel Mare şi pe Independenţei atunci când a fost ridicat de către poliţiştii ieşeni. 

El nu era înarmat. Bărbatul ar fi cerut adăpost la nişte refugiaţi ucraineni însă aceştia nu prea au dorit să îl primească. Imediat după ce a fost ridicat de către poliţiştii ieşeni, el a fost trimis la Brăila, unde se află un dosar de cercetare pentru infracţiunea de omor.

Ucraineanul şi-a ucis colegul de pe vasul pe care navigau în urma unei altercaţii. Bărbatul omorât a fost ascuns în cala vasului, în camera de dormit, astfel că i se vedeau doar picioarele, potrivit unor surse.

Individul acuzat de comiterea oribilei crime, care ar fi mecanic pe navă, ar fi încercat iniţial să ascundă cadavrul, după altercaţia care s-ar fi produs joi spre vineri în jurul orei 1.00 – 2.00 noaptea, însă apoi ar fi mers şi l-ar fi anunţat pe căpitanul navei.

De asemenea, când s-a produs incidentul care a dus la crimă, vasul s-ar fi aflat la mijlocul Dunării, însă apoi nava a fost adusă spre mal, întrucât ucraineanul suspectat de crimă ar fi spus că se predă.

Numai că, atunci când s-a văzut la mal, acesta şi-ar fi ameninţat colegii, apoi a fugit de pe navă. Echipajul a anunţat Poliţia, fiind începute căutările. Se pare că ucigaşul l-a lovit cu forţă pe cel cu care intrase în conflict, efectiv victimei i-ar fi fost crăpat capul aproape în două. La locul faptei s-ar fi găsit un topor şi un cuţit, însă acestea erau curate, probabil fiind spălate de cel care le-a folosit. 

Comentarii