De Business

Punem punctul pe știi

Un autoturism s-a răsturnat în Păcurari după o coliziune cu alte două auto (VIDEO – FOTO)

joi, 19 octombrie 2023, 08:29
2 MIN
 Un autoturism s-a răsturnat în Păcurari după o coliziune cu alte două auto (VIDEO – FOTO)

Accidentul a avut loc în jurul orei 8, pe drumul către cimitirul evreiesc. 

"Intervenţie asigurare măsuri specifice la un accident rutier produs în municipiul Iasi, şoseaua Pacurari. Se acţionează cu o autospecială de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor calificat. Tamponare a avut loc la intersectia dintre Strada Păcurari cu strlrada Cimitirul evereiesc. Sunt implicate 3 autoturisme, din care unul este răsturnat. În urma evenimentului rutier au rezultat 5 persoane, neîncarcerate, care nu solicită asistenţă medicală", au precizat pompierii de la ISU Iaşi.

Comunicatul IPJ Iasi:

În seara zilei de 19.10.2023, în jurul orei 18.30, în municipiul Iași, a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că autopeciala de poliție condusă de un polițist din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos care se afla în patrulă mixtă cu un jandarm, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a intrat în coliziune cu un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate de trecere.

În urma impactului o persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Niciun conducător auto nu consumase băuturi alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ,,vătămare corporală din culpă”. 

Cercetările continuă pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Comentarii