Un bărbat de 36 de ani a căzut în casa liftului

marți, 10 iulie 2018, 01:49
1 MIN
 Un bărbat de 36 de ani a căzut în casa liftului

Un bărbat de 36 de ani, din Iaşi, a ajuns ieri la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridion” după ce a căzut accidental în scara unui lift, în timp ce se afla la muncă.

Acesta a picat de la aproximativ patru metri înălţime şi are mai multe traumatisme, printre care unul la nivelul capului, care l-a făcut să-şi piardă cunoştinţa, o contuzie la nivelul coloanei dorsale şi alte două la nivelul bazinului şi al genunchiului.

De asemenea, acesta prezintă şi un traumatism al coloanei cervicale amielice, din cauza căruia riscă să rămână paralizat pe viaţă.

„Pacientul în vârstă de 36 de ani, care s-a accidentat la muncă, are un traumatism cranio-cerebral cu pierdere a cunoştinţei, un traumatism de coloană cervicală amielică, o contuzie la nivelul bazinului, o contuzie în zona dorsală, precum şi una la nivelul genunchiului. În urma observaţilor s-a mai constatat că acest prezintă şi o fractură a gambei drepte, precum şi excoriaţii punctiforme pe antebraţul drept şi pe coapsa dreaptă”, a menţionat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Bărbatul va rămâne în spital pentru îngrijire medicală.

Comentarii