Un găinar parcă a vrut înadins să intre după gratii. După mai multe încercări i-a reuşit

marți, 05 iulie 2022, 01:50
1 MIN
 Un găinar parcă a vrut înadins să intre după gratii. După mai multe încercări i-a reuşit

Un găinar a confundat supermarketul cu crâşma. Intrat în Kaufland Nicolina cu gândul de a fura ceva, a început cu o doză de bere luată din raft. A băut-o pe când se plimba printre raioane. Civilizat, după ce a terminat-o, a pus-o înapoi de unde o luase. A mai luat o cremă de păr şi una de mâini şi a încercat să iasă cu ele, fără a plăti. Nu a reuşit să treacă de gardieni, fiind reţinut, iar bunurile recuperate.

După câteva luni, Cătălin Vlad a mai încercat o lovitură, intrând într-un supermarket Lidl. S-a plimbat îndelung prin magazin, atrăgând astfel atenţia paznicilor. La ieşire, un gardian l-a oprit, întrebându-l dacă nu cumva a sustras bunuri din magazin.

Vlad a recunocut imediar că da şi a scos din buzunar un set de aparate de ras Gilette, în valoare de 15 lei. În aceeaşi zi, pe după-amiază, şi-a încercat norocul şi într-un magazin Carrefour. De acolo, a sustras două flacoane cu after shave Nivea, două cu after shave Gillette, trei seturi a 12 pastile de parafină şi trei spray-uri de bucătărie, în valoare totală de 171 lei. Nici de această dată nu a reuşit să treacă de gardieni.

În august anul trecut, Vlad a fost trimis în judecată pentru furt. Nu se afla la primele fapte, fiind condamnat în trecut în mai multe rânduri pentru infracţiuni contra patrimoniului.

Şi-a recunoscut faptele, primind pentru cele trei furturi două pedepse a şase luni şi una a patru luni de închisoare. Acestea s-au adunat însă la condamnările anterioare, rezultând o condamnare finală la 4 ani şi 5 luni de închisoare, plus o amendă penală de 3.800 lei. Sentinţa poate fi atacată cu apel. 

Comentarii