Un om al străzii refuză să fie spălat, dar își face veacul la UPU Spiridon

luni, 18 martie 2019, 15:54
2 MIN
 Un om al străzii refuză să fie spălat, dar își face veacul la UPU Spiridon

Câteva imagini apărute în mediul virtual cu un om al străzii scos cu forța de la Urgențe i-au revoltat pe mulți ieșeni, dar personalul medical a venit cu explicații.

Individul doarme noapte de noapte la spitalul "Sfântul Spiridon", însă refuză să se spele și să fie consultat. Omul miroase urât și este și agresiv, după cum spun cadrele medicale. El se află în evidența Direcției de Asistență Socială, dar nu merge la centrul de pe C. A. Rosetti.

Inițial se spusese că acesta a fost bătut de paznici, dar reprezentanții spitalului spun că a fost doar scos din unitate și lăsat pe o bancă.

„Lucrătorii firmei de pază spun că au scos pacientul afară, iar aceasta a fost agresiv cu personalul medical de la ambulanţă. Aceştia susţin că l-au aşezat pe bancă, nu l-au agresat. Pacientul vine în fiecare seară, refuză să fie spălat deşi miroase urât şi refuză să fie consultat. Este agresiv verbal cu asistenţii medicali, infirmierii şi agenţii de pază. Acesta se află în evidenţa Direcţiei de Asistenţă Socială şi adăpostului C.A. Rosetti şi nu este posibil să doarmă în UPU în fiecare seară, aşa cum doreşte”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Vedeți imagini pe observator.tv.

Comentarii