Un polițist și-ar fi amanetat cascheta și legitimația ca să joace la păcănele

vineri, 13 septembrie 2019, 08:34
2 MIN
 Un polițist și-ar fi amanetat cascheta și legitimația ca să joace la păcănele

Jocurile de nororc par sã-i fi luat mintile unui agent de politie din judetul Vaslui. Disperat cã nu mai are bani pentru pãcãnele, politistul a împrumutat sume considerabile de la oamenii din comuna pe care o pãstoreste, bani pe care a uitat sã îi restituie, scrie vremeanoua.ro.

Cu mâna întinsã ca la pomanã, agentul a spus mai multe povesti: una legatã de problemele de sãnãtate din sânul familiei, alta, despre niste probleme cu dosarele avute în lucru. Sub protectia anonimatului, mai multi angajati ai unui cazinou din Bârlad au relatat o întâmplare haioasã care l-ar fi avut în prim-plan pe agentul Mihai Arustei. Se pare cã din cauza unor datorii acumulate de pe urma pãcãnelelor, politistul si-ar fi pus cascheta si legitimatia de serviciu amanet, pentru a putea fi lãsat sã plece din local si sã facã rost de bani. Acesta s-ar fi întors câteva ore mai târziu cu suma datoratã, recuperându-si bunurile.

Cazul sefului de post, care ne-a fost semnalat de sãtenii din Ciocani, se aflã si în atentia Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, care a demarat o anchetã internã. Contactat telefonic, agentul de politie Mihai Arustei nu a negat faptul cã ar avea niste datorii la oamenii din sat, însã a exclus cu vehementã informatia cu legitimatia si cascheta lãsate amanet la cazinourile din Bârlad. “Niciodatã nu mi-am lãsat amanet nici cascheta si nici legitimatia de politist. Asa ceva este exclus iar cine face o astfel de afirmatie trebuie sã o si probeze”, ne-a declarat politistul.

Textul integral, pe vremeanoua.ro

Comentarii