Un post important plimbat pe la nasul ieşenilor din partidoi

sâmbătă, 14 septembrie 2019, 01:50
2 MIN
 Un post important plimbat pe la nasul ieşenilor din partidoi

Băi băeţ’, oare s-au aliniat planetele deasupra Iaşului zilele astea şi noi n-am aflat că a plesnit norocul deasupra partidoiului ieşean? Sau au călcat băieţii în ceva moale şi urât mirositor, în drum spre sediul de partid? 

Căci, după vestea pentru care alaltăieri s-a jucat ţonţoroiul la sediul de partid, după desemnarea madamei cu Camelii ca ministru, iaca vă oferim azi încă una de bine pentru cei de acolo, deocamdată pe surse, despre care nu ştiu mulţi nici măcar de la partidoiul ieşean, că-i venită direct de la Bucale la urechiuşile noastre ascuţite şi pe fază.

Cică sforarul buzoian Ciolacu, cel care i-a luat locul lui Dragnea ca prezident al Anvelopei Deputaţilor, l-a propus şi îl susţine pe dipotatul ieşean Silviu Macovei pentru influenta dar discreta funcţie de preşedinte al comisiei comune Cameră&Senat de control al SRI. Şeful parlamentar al băieţilor cu ochi albaştri, cum ar veni, funcţie din care, cum ştiţi, a plecat şi Liviu Maior în politichia mare, adicătelea.

Propunerea cică s-a făcut de faţă cu deputaţii de Iaşi, exact în biroul lui Ciolacu. Interesant este însă că, deocamdată, junele dipotat Macovei nu a dat un răspuns. Bă băiatule, grijă mare, că apa-i mică!

Mihăiţă schimbă macazul: de la vorbe la momente şi schiţe

Iacătă că s-a lăsat Mihăiţă Roznovanu de vorbit bălării, acuma vedem că s-a apucat de desenat. Sau n-aţi văzutără ultima schiţă pusă de acesta pe pagina de Facebook a premăriei, cu noul stadion al Iaşului?

Gurile rele zic că, în lipsa altor realizări concrete, Mihăiţă ar fi fost sfătuit de nebacalaoreaţii lui ce-i pregătesc campania să ne sufoce până la alegerile viitoare cu schiţe din astea. Of, of: măcar dacă ar fi de alea din „Nuvele, schiţe, povestiri”, ştiţi voi, a la caragiale. Că din astea d’ale nebacalaureaţilor, zău, suntem sătui…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii