Un puști a furat un Opel de la dezmembrări şi i-a legat plăcuţe de înmatriculare cu funia

vineri, 07 ianuarie 2022, 02:58
2 MIN
 Un puști a furat un Opel de la dezmembrări şi i-a legat plăcuţe de înmatriculare cu funia

Un puşti de 16 ani are probleme cu legea după ce a furat o maşină Opel din curtea unei firme de dezmembrări din CUG şi a ieşit la plimbare cu ea.

Tânărul a realizat că ar putea avea probleme cu legea dacă circulă fără numere de înmatriculare aşa că a furat plăcuţele de la un autoturism. În timp ce se plimba prin Nicolina, în jurul orei 1 noaptea, o patrulă de poliţie de la Secţia 6 CUG a observat că plăcuţele numerelor de înmatriculare erau legate cu o funie şi a oprit autoturismul.

„La data de 4 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Iaşi au oprit pentru control, pe raza municipiului Iaşi, un autoturism condus de un tânăr, din municipiul Iaşi. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul nu deţine permis de conducere, iar autoturismul ar fi fost sustras de către acesta, în cursul zilei de 4 ianuarie. De asemenea, s-a constatat faptul că autoturismul în cauză este radiat din circulaţie, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate pe autoturism aparţin unui alt auto. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosinţă, punerea în circulaţia sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Puştiul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arest.

Comentarii