Advertorial

Un sejur de neuitat in Antalya

luni, 11 noiembrie 2019, 11:29
3 MIN
 Un sejur de neuitat in Antalya

Orasul Antalya este compus din  “orasul vechi” situat langa port, acesta fiind nucleul zonei si “orasul nou” fiind o statiune bogata in  hoteluri luxoase, restaurante si baruri ambele armonizand perfect spre deliciul turistilor.

Astfel ca, printre propunerile noastre deosebit de atractive se numara si sejur Antalya, oferta vacanta Antalya cuprinzand o multime   de obiective turistice exceptionale.

Un motiv in plus pentru care sa alegi petrecerea  sejurului Antaya este acela ca turcii exceleaza la capitolul servicii, asa ca in orice hotel alegi sa mergi, personalul vorbeste limba engleza, au si vorbitori de franceza, germana, ba chiar si romana astfel incat sa poti primi informatii cat mai exacte.

Considerata capitala turismului international turcesc, Antalya se preteaza oricarui tip de calator, fie ca alege o vacanta luxury sau on a budget. 

Acceseaza site-ultomistravel.ro pentru a alege cele mai atractive oferte la preturi imbatabile, pe gustul si pretentiile oricui, de la Tomis Travel, agentia ta de turism.

Si acesta pentru ca oferta vacanta Antalya pe care o alegi  cuprinde un cumul de obiective turistice pe care le poti vizita in orele in care nu te rasfeti total pe generoasele  si modernele plaje intinse de-a lungul cristalinei mediterane.

Intr-un sejur Antalya poti opta sa te incarci cu istorie iar acest bagaj  se va adauga la bogatia ta de cultura generala fiindca nu poti trece indiferent pe langa atatea posibilitati de informare si cunoastere care te vor extrapola intr-o lume fascinanta.

Astfel, muzeul Suna asteapta vizitatorii sa-i admire cladirile monumentale restaurate dupa anii 1990. in prima  fiind  expuse obiecte care edcsriu viata inaintasilor,  urmatoarea fiind biserica ortodoxa greceasca inchinata Sfantului Gheorghe.

Daca vrei sa vezi intraga panorama a golfului esti invitat la admiratie urcand pe Dealul Tunek Tepe unde lstand la o cafenea poti sa te simti intr-o lume de basm cu atata frumusete in jur.

Arcul de triumf denumit Poarta lui Hadrian infasiseaza turistilor drumul pe unde  Regina Sheeba a trecut catre Regele Solomon, constructie care-ti taie respiratie prin gradoarea sa.

Alege  oferta vacanta Antalya de care poti beneficia accesand site-ul de mai sus si pentru a avea posibilitatea de a vizita Pestera Kocain Magarasicare este odovada importanta in istoria lumii atestand faptul ca a fost locuita din timpuri preistorice.

Canionul Saklikent reprezinta un muzeu natural cu o adancime de 300 de metrii si 18 km lungime, fiind clasificat ca cel mai mare canion de acest gen din lume.

Nici croazierele pe mediterana nu fac exceptie si vin in completarea vacantei tale de neuitat in Antalya iar daca esti pasionat de scufundari, sau aqua parc te afli in cea mai potrivita statiune si le poti cuprinde pe toate intr-un sejur Antalya.

Daca esti pasionat de jeep safari poti opta sa vizitezi astfel traseele montane ale maretului Taurus.

De toate aceste atractii ale obiectivelor turistice si activitatii de vacanta poti beneficia alegand oferta vacanta  Antalya de la Tomis Travel pentru ca meriti sa-ti petreci vacanta intr-un mod minunat, in locuri fascinante care-ti vor crea confort si buna dispozitie.

Alege sejurul Antalya si pentru ca doar aici poti  si impleti activitati de vacanta fara sa simti scurgerea timpului.

 

 

Comentarii