Un şofer fugar care a rănit trei oameni a fost băgat după gratii

vineri, 11 februarie 2022, 02:50
1 MIN
 Un şofer fugar care a rănit trei oameni a fost băgat după gratii

Un ieşean care s-a urcat beat criţă la volan apoi a lovit două autoturisme la Tomeşti, rănind trei persoane, a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a plecat de la locul accidentului fără să anunţe poliţia.

 "La data de 8 februarie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Iaşi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 43 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 16 ianuarie, acesta ar fi condus un autoturism, pe DN 28 în comuna Tomeşti şi ar fi intrat în coliziune cu alte două autoturisme, în urma impactului rezultând rănirea a trei persoane. După producerea accidentului, bărbatul de 43 de ani ar fi părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor.

La scurt timp, acesta a fost depistat de poliţişti, iar în urma testării sale cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii