Un subofițer a murit într-un accident rutier. Colegii susțin că intenționa să se sinucidă

joi, 26 septembrie 2019, 08:11
1 MIN
 Un subofițer a murit într-un accident rutier. Colegii susțin că intenționa să se sinucidă

Tragedie în apropiere de Lugoj! Un subofiţer de 37 de ani a murit după ce s-a urcat beat la volan şi a intrat cu maşina într-un autotren care circula din sens opus. 

Barbatul, de loc din Drobeta Turnu Severin, conducea un autoturism si se deplasa din directia Lugoj spre Caransebes. Din motive ramase inca necunoscute, barbatul a pierdut controlul volanului si a lovit in plin un autotren care era condus de un cetatean bulgar. Impactul dintre cele doua autovehicule a fost atat de puternic incat masina condusa de militar s-a facut bucati. Piese din autoturism au fost imprastiate pe o raza de 50 de metri. Martorii au gasit motorul la aproximativ 20 de metri de carcasa masinii. Din pacate, echipajele de salvare nu au putut face nimic pentru a-i salva viata subofiterului, acesta fiind gasit langa masina transformata intr-un morman de fiare. Politistii urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Colegii de serviciu ai militarului cred că bărbatul a făcut gestul intenţionat, mai les că în ultima vreme era abătut şi le spusese deja că ar vrea să se sinucidă, scrie lugojinfo. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabilii condiţiile în care s-a produs accidentul.

Comentarii