UPDATE. Lanternă în piuneze. „Magiun” sta duminica pe banca.

joi, 14 decembrie 2017, 02:43
2 MIN
 UPDATE. Lanternă în piuneze. „Magiun” sta duminica pe banca.

 

CSM Poli are câţiva absenţi înaintea meciului cu Juventus, de duminică. Bucureştenii au însă probleme şi mai mari, lotul echipei din Colentina fiind decimat de suspendări şi accidentări

 

Ultima reprezentaţie oficială a anului pentru CSM Politehnica are loc duminică. În etapa a XXII-a a Ligii I, formaţia ieşeană primeşte vizita grupării bucureştene Juventus. Antrenorul gazdelor, Flavius Stoican, are câteva probleme de efectiv înaintea disputei cu lanterna clasamentului, echipă care a promovat în vară din eşalonul secund. Ovidiu Mihalache va fi suspendat ca urmare a faptului că la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, de luni, a primit al patrulea avertisment stagional, iar Vitalijs Jagodinskis va sta două etape ca urmare a cartonaşului roşu văzut în minutul 89 al disputei cu Sepsi.

În ceea ce priveşte problemele de natură medicală, şeful executivului ieşean trăgea speranţe că doi dintre jucătorii care au lipsit luni, Kamer Qaka şi William Kizito, vor fi recuperaţi: “Qaka a avut o nefroză după meciul de Cupă, de la Slobozia. A stat şi în spital pentru analize, nu a făcut deplasarea la Braşov, a revenit la antrenamente, sperăm să putem conta pe el duminică. Şi Kizito, care a lipsit mai mult, din cauza unor probleme musculare, a reluat pregătirea, vedem dacă va putea fi apt la partida cu Juventus”.

Reveniri certe faţă de etapa trecută sunt cele ale lui Jo şi Pedro, care au fost suspendaţi în confruntarea cu gruparea din Sfântu Gheorghe din cauza cumulului de cartonaşe galbene. Reamintim, Ivan Kelava, accidentat pe finalul disputei cu Unirea Slobozia, din Cupa României, nu va putea evolua.

Mult mai grave sunt problemele cu care se confruntă oaspetii. Marin Barbu zis “Magiun”, care şi aşa are la dispoziţie un lot extrem de subţire, atât numeric cât şi valoric, a anunţat că nu va putea miza în Copou pe multe piese de bază: Bărbulescu, Walace, Mihăescu şi Băjenaru sunt suspendaţi, primii trei din cauza cumulului de cartonaşe galbene, ultimul – pentru că a fost eliminat runda precedentă, în duelul cu Astra, iar Măzărache, Benga şi Beţa sunt accidentaţi. Partida dintre CSM şi Juventus, din ultima zi a săptămânii, va începe la ora 17:30.

 
PS: Partida de duminic\ va fi ultima pentru Marin Barbu ca antrenor principal al lui Juventus. “Voi preg\ti acest meci [i voi sta pe banc\ `n Copou. Nu m\ dau la o parte la greu, mai ales c\ avem grave probleme de efectiv. Din iarn\, conducerea a decis s\ revin `n func]ia de director tehnic. Antrenor principal va fi Marius Baciu” a spus “Magiun”.

Comentarii