Val de mesaje de condoleanțe după dispariția iubitului medic Marin Burlea

vineri, 26 octombrie 2018, 21:01
2 MIN
 Val de mesaje de condoleanțe după dispariția iubitului medic Marin Burlea

Curg mesajele de condoleanțe după trecerea la cele veșnice a iubitului medic Marin Burlea. Primarul, președintele Consiliului Județean și prefectul au postat și ei pe Facebook câteva rânduri în semn de omagiu.

"Un om și un prieten excepțional, un medic desăvârșit, dedicat și cu adevărat atins de har, Preşedintele Societăţii Române de Pediatrie, o mare personalitate a Iașului – Prof. Dr. Marin Burlea. Am avut onoarea să îi fiu prieten, iar durerea pe care o simt este alinată de gândul că, astăzi, mii de pacienți trăiesc datorită dumnealui. Prin tot ceea ce a făcut pentru ei și familiile lor, va trăi veșnic.

Rămas bun, Domnule Profesor! Condoleanțe familiei, prietenilor și tuturor celor care îl poartă în suflet", a scris primarul Mihai Chirica pe Facebook.

"Profesorul Marin Burlea a plecat dintre noi în această dimineață, lăsând în urmă o familie îndurerată, prieteni buni, generații de medici care au învățat meserie de la acest om minunat și cu vocație.

Nu în ultimul rând, plâng această mare pierdere miile de copii care și-au recâștigat sănătatea datorită priceperii acestui medic extraordinar pe care l-a avut comunitatea noastră și întreaga țară.

Drum lin și cu lumină, domnule doctor!", a fost mesajul șefului CJ, Maricel Popa, pe Facebook.

"Iașul a pierdut astăzi un adevărat simbol al devotamentului față de semeni. Un om care și-a dedicat viața salvării vieții celor mai nevinovați dintre noi, copiii. Nimeni nu-i va putea număra vreodată pe toți cei pe care doctorul Marin Burlea i-a vindecat în cei 45 de ani ai carierei sale. Prin toată viața și activitatea sa, Marin Burlea a fost și va rămâne un model de apostolat în slujba oamenilor. A știut să se agațe de cea mai mică speranță pentru a vindeca. De multe ori, a salvat vieți care păreau pierdute. Și a făcut asta până aproape în ultimele sale clipe. A plecat prea devreme dintre noi, dar sunt sigur că va trăi mai departe în inimile celor pe care i-a vindecat și ale celor care au avut onoarea să-l cunoască. Dumnezeu să-l odihnească în împărăția Sa!", a transmis prefectul Marian Șerbescu pe Facebook.

Comentarii