VIDEO Accident groaznic la Miclăușeni: trei victime, o mașină redusă la un morman de fiare, cabina unui TIR înșirată pe toată strada

luni, 27 martie 2023, 08:41
2 MIN
 VIDEO Accident groaznic la Miclăușeni: trei victime, o mașină redusă la un morman de fiare, cabina unui TIR înșirată pe toată strada

Un accident cu victime a avut loc în această dimineață la Miclăușeni, comuna Butea. Au fost implicate un TIR și au autoturism.

UPDATE

În cazul accidentului rutier produs în localitatea Miclăușeni, comuna Butea, medicii spun că și cea de-a doua victimă a avut răni prea grave și nu a supraviețuit. Întâi a fost constatat decesul șoferului autoturismului la fața locului, iar femeia de 63 de ani a murit la spital, după ce a fost adusă cu elicopterul SMURD.

„Pacientă de 63 de ani a fost adusă cu politraumă, intubată, ventilată mecanic, diagnostic de șoc postraumatic tratat de urgență în Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul «Sf. Spiridon» Iași. S-a instalat însă un stop cardiorespirator care nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că s-a declarat decesul, a fost anunțată poliția și Institutul de Medicină Legală”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Stire inițială:

Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost transformtă într-un maldăr de fiare, iar cabina TIR-ului a fost zdrobită.

Au rezultat trei victime dintre care două sunt încarcerate.

Intervin o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Tg. Frumos, și două echipaje SAJ, un B si un C și elicopterul SMURD.

Din nefericire, una dintre persoanele încarcerate în mașină a decedat.

Polițiștii fac cercetări pentru a se stabili în ce condiții a avut loc accidentul. ”Astăzi, 27 martie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii Poliției Orașului Tg. Frumos au fost sesizați prin apel unic de urgență 112, cu privire la un accident rutier mortal ce a avut loc pe DE 583, în urma unei coliziuni  frontale dintre un camion și un autoturism. Astfel, conducătorul autoturismului a decedat, iar pasagerul din auto a fost rănit grav. Conducătorul camionului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii