VIDEO Bătaie în trafic. Șicanare rezolvată cu pumni și picioare în intersecție

joi, 19 august 2021, 16:38
2 MIN
 VIDEO Bătaie în trafic. Șicanare rezolvată cu pumni și picioare în intersecție

Incident violent, filmat în Oradea.Potrivit bihon.ro incidentul s-a petrecut în jurul orei 16:30, pe strada Calea Aradului din Oradea. Altercația spontană s-a petrecut din cauza unei șicanări în trafic, între ocupanții a două autoturisme.

 

„Polițiștii orădeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului, în urma unui apel 112. Din primele verificări s-a stabilit că, în urma unei șicanări în trafic, a avut loc o altercație spontană între ocupanții a două autoturisme”, a declarat pentru Bihon.ro, comisarul-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Unul dintre dintre cei doi șoferi, cel al dubiței negre, aparținând firmei de catering Select s-a șicanat în trafic cu șoferul unui autoturism Skoda Octavia, pe fondul unei neacordări de prioritate. Șoferii celor două autovehicule au coborât și s-au luat la bătaie, împărțindu-și câțiva pumni și picioare.

O altă mașină, un Volkswagen Passat în care se aflau două persoane a oprit în zonă și a încercat să-i despartă pe aceștia, dar a plecat la scurt timp. Șoferii celor două autoturisme, au continuat să se șicaneze și să se comporte violent, șoferul Skodei încercând să deschidă ușa dubiței de catering.

La scurt timp a apărut și un echipaj de poliție, care i-a condus pe cei doi la audieri.

„Toți participanții au fost identificați de polițiștii orădeni și conduși la sediul Poliției Municipiului Oradea pentru audieri”, a mai declarat comisarul-șef Fărcuța.

Dosar penal
Cei doi protagoniști ai incidentului violent au declarat fiecare că altercația a pornit de la celălalt, iar unul dintre aceștia a depus plângere la poliție.

„În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri sau alte violente și amenințare, fiind, totodată, depusă și o plângere penală. Polițiștii orădeni continuă cercetările, pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost comisă fapta”, a mai precizat Fărcuța pentru Bihon.ro.

Comentarii