VIDEO: Bono a prezentat un cântec-omagiu adus italienilor afectaţi de coronavirus

joi, 19 martie 2020, 11:22
1 MIN
 VIDEO: Bono a prezentat un cântec-omagiu adus italienilor afectaţi de coronavirus

Bono, solistul formaţiei U2, a publicat pe contul de Instagram balada "Let Your Love Be Known", un omagiu adus italienilor afectaţi de coronavirus.

Artistul îşi îndeamnă fanii să-şi arate dragostea şi să aplaude personalul medical. Acesta este mesajul noului cântec "Let Your Love Be Known", prima compoziţie a sa după trei ani. Cântăreţul irlandez a dezvăluit pe contul de Instagram această melodie inedită, o baladă interpretată la pian din locuinţa sa din Dublin. 

"Pentru italienii care au inspirat-o… Pentru irlandezi… pentru oricine în această zi de Sfântul Patrick care este izolat şi nu încetează să cânte. Pentru doctorii, infirmierele, îngrijitorii din prima linie, pentru voi cântăm", a scris el. Bono a compus un cântec plin de speranţă şi îişi invită fanii să cânte, aşa cum au făcut italienii de la balcoanele lor. 

În Irlanda, pub-urile, şcolile şi universităţile au fost închise până la 29 martie pentru a lupta cu propagarea virusului. Guvernul recomandă evitarea adunărilor de mai mult de 100 de persoane şi a pus în practică măsuri de distanţare socială precum telemunca. Marţi, premierul Leo Varadkar a avertizat că este posibil ca 15.000 de persoane să se infecteze cu noul coronavirus de acum şi până la sfârşitul lunii iar criza ar putea dura până la vară. 

 

Comentarii