(VIDEO) Cel mai înfricoşător horror al anului a fost filmat în România!

joi, 14 iunie 2018, 13:55
1 MIN
 (VIDEO) Cel mai înfricoşător horror al anului a fost filmat în România!

Fanii seriei horror au avut parte de o surpriza odata cu lansarea noului trailer pentru “The Nun”, urmatorul film in seria “The Conjuring”. Actiunea peliculei are loc in Romania anilor ‘50, intr-o manastire din Tara Fagarasului.

“The Nun” arata inceputurile unuia dintre cei mai infricosatori demoni din tot universul francizei, Valak, ce ia forma unei calugarite. Fanii seriei l-au cunoscut pe Valak pentru prima oara in “The Conjuring 2” si l-au mai vazut si in imaginile de final ale “Annabelle: Creation”.

Pelicula a fost filmata in Romania anul trecut, in principal la studiourile Castel Film, potrivit noizz.ro. Printre celelalte locatii alese pentru “The Nun” se numara Sighisoara, Castelul Corvinilor si Palatul Parlamentului, unde producatorii au platit 5.000 de euro pe ora pentru a filma pe holurile si scarile cladirii, scrie romania-insider.com.

Actiunea filmului are loc la Abatia Carta, din Tara Fagarasului, unde o calugarita a murit in conditii suspecte. Un preot si ucenicul lui sunt trimisi de Vatican sa investigheze problema. Din trailer, e evident ca Valak va juca un rol important in film si va teroriza personajele principale, preotul Burke (Demian Bichir) si sora Irene (Taissa Farmiga).

“The Nun” urma sa fie lansat in luna iulie a acestui an, insa distribuitorul, Warner Bros., a anuntat ca premiera mondiala va avea loc pe data de 7 septembrie. (digi-flim.ro)

Vezi trailer-ul pentru “The Nun” in video-ul de jos:

Comentarii