VIDEO Judecătoare atacată de un inculpat căruia îi refuzase eliberarea pe cauțiune

joi, 04 ianuarie 2024, 17:39
2 MIN
 VIDEO Judecătoare atacată de un inculpat căruia îi refuzase eliberarea pe cauțiune

O judecătoare din Las Vegas, Statele Unite, a fost atacată cu brutalitate de un infractor în timpul unei audieri, după ce i-a refuzat acestuia eliberarea pe cauțiune.

Judecătoarea Mary Kay Holthus de la Curtea Districtuală a comitatului Clark se afla în mijlocul pronunțării unei sentințe când Deobra Delone Redden, infractorul condamnat, a sărit asupra ei, miercuri dimineața.

Imaginile video, distribuite de Daily Mail , arată momentul șocant în care Redden s-a aruncat de la locul unde se afla și a sărit peste masa judecătoarei.

În timp ce se repede asupra judecătoarei șocate, Redden strigă: „Nah, f*** that b*tch”.

Judecătoarea încearcă să evite atacul, dar Redden se aruncă peste ea și începe să o lovească brutal.

În înregistrare se aud lovituri repetate și strigătele obscene ale lui Redden către judecătoare, în timp ce ofițerii de securitate încearcă să îl imobilizeze pe infractorul violent. Judecătoarea îl imploră pe atacator și îl roagă să o lase în pace.

Redden era condamnat pentru vătămare corporală gravă chiar înainte să lanseze atacul. Judecătoarea Holthus a suferit leziuni în urma agresiunii, iar starea ei este monitorizată. Ofițerul de securitate a fost și el rănit și a trebuit transportat la spital după atac .

"Salutăm actele eroice ale personalului ei, ale forțelor de ordine și ale tuturor celor care l-au imobilizat pe inculpat", a declarat Curtea din Las Vegas într-un comunicat pentru Canalul 13. "Curtea rămâne angajată în a asigura o instanță și săli de judecată sigure. Revizuim toate protocoalele noastre și vom face orice este necesar pentru a proteja justiția, publicul și angajații noștri."

Redden are un istoric infracțional care include acuzații atât în Nevada, cât și în Texas. La 30 de ani, acesta a fost acuzat de agresiune, jaf, asalt, vătămare de proprietate și constrângere, conform înregistrărilor. O judecătoare ceruse anterior ca Redden să fie supus unei evaluări a competenței, iar în octombrie s-a stabilit că este competent.

Sursa: adevarul.ro

Comentarii