VIDEO Momentul în care un portar rus de fotbal este lovit pe teren de fulger

duminică, 26 iulie 2020, 10:41
1 MIN
 VIDEO Momentul în care un portar rus de fotbal este lovit pe teren de fulger

Portarul rus de fotbal Ivan Zaborovsky, în vârstă de 16 ani, și-a revenit deosebit de bine după ce a fost lovit de fulger în timpul unei sesiuni de antrenament de luna aceasta, notează CNN.

Imaginile cu terifiantul incident îl arată pe tânăr în timp ce călca linia de 16 metri pentru a trage la poartă, în timp ce coechipierii săi se antrenau în afara careului, aproape de tușă.

Cititi si: Jurnal de COVID: mărturii tulburătoare de pe patul de spital. „Nu poti trage aer în piept. Începi să te temi de moarte”

În clip se vede cum Zaborosky pică la pământ într-un nor de fum, el fiind dus apoi, de urgență, la spital.Portarul echipei Znamya Truda a fost pus în comă indusă pentru evaluarea rănilor, dar, la mai puțin de trei săptămâni a revenit pe teren, la echipa mare.

Cititi si: Cunoscuți dezvoltatori imobiliari din Iași, vizați în 40 de percheziții. Peste 150 de mascați, mobilizați

Promițătorul junior, ce a semnat recent un nou contract cu clubul de liga a treia a declarat că nu-și amintește incidentul și că a rămas doar cu o arsură pe piept.

”Am avut dificultăți de respirație, dar nu și altceva. Sunt din ce în ce mai bine. Lucrurirle revin la normal”, a mai spus Ivan Zaborovsky.

Sursa: hotnews.ro

Comentarii