VIDEO O tânără disperată, cu un copil mic în brațe, a fugit printre mașini de frica soțului infractor care o amenința cu bătaia

miercuri, 07 iulie 2021, 20:11
2 MIN
 VIDEO O tânără disperată, cu un copil mic în brațe, a fugit printre mașini de frica soțului infractor care o amenința cu bătaia

O tânără cu un copil mic în brațe a fost văzută alergând într=o intersecție din Suceava, strigând după ajutor.  Aceasta era urmărită de un bărbat de etnie rromă, care plimba o doză de bere. Din când în când, individul bea câte o gură de bere, iar după ce conținutul dozei s-a terminat a aruncat ambalajul la un coș de gunoi. În tot acest timp, soția lui, alerga cu un bebeluș printre mașini strigând disperată după ajutor, scrie ziardesuceava.

Tânăra a cerut sprijnul mai multor participanți la traficul rutier, dar salvarea acesteia a fost un șofer care a ieșit din mașină, a discutat cu bărbatul care o urmărea amenințător pe femeie, a condus-o pe tânără în parcarea benzinăriei Lukoil și a stat alături de ea până au venit polițiștii. 

 

Tânăra se pare că este o fată în vârstă de 20 de ani, din comuna Udești. Se pare că aceasta fugea de soțul ei, respectiv Bobi Vasile Matei (25 de ani), din municipiul Suceava, pentru că a fost amenințată cu bătaia.

Conform victimei, în trecut a mai avut și alte scandaluri cu soțul ei, motiv pentru care față de agresor a fost emis un ordin de protecție, dar în urmă cu două luni cei doi s-au împăcat și au hotărât să locuiască împreună la locuința individului. Având în vedere faptul că soția s-a mutat cu individul, ordinul de protecție nu a fost încălcat de către Bobi Vasile Matei.

În acest caz polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „amenințare”.

Bobi Vasile Matei este un individ ce a fost condamnat în anul 2019 la opt luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „act sexual cu un minor”, iar în anul 2020 a fost condamnat la un an și 20 de zile de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”.

 

Comentarii