VIDEO O vacă dusă la abator și-a salvat viața fugind în pădure, unde s-a alăturat unei turme de cerbi

miercuri, 14 aprilie 2021, 14:16
2 MIN
 VIDEO O vacă dusă la abator și-a salvat viața fugind în pădure, unde s-a alăturat unei turme de cerbi

Povestea lui Bonnie ii poate inspira si pe oameni. Aceasta a plecat de la un adapost din Farm Sanctuary si a trait in padure pret de un an alaturi de cei care i-au devenit usor familie, o turma de cerbi si caprioare. Care sunt detaliile calatoriei acesteia?

Povestea lui Bonnie, vaca ce a fugit de la un abator si a trait in padure cu o turma de cerbi pentru un an, potrivit newscaffe.ro

Bonnie este cu siguranta un animal deosebit care a reusit sa trezeasca emotie in cei care au dat de povestea ei. Aceasta poate sa fie o sursa de inspirate pentru cei care simt ca sunt la locul potrivit sau care nu-si accepta soarta. Vaca a plecat de la adapostul Farm Sanctuary din New York pentru un an. Animalul a reusit sa scape de macelul spre care se indrepta si a urmat o turma de cerbi in padure, acolo unde si-a gasit alinarea si confortul. Alaturi mai erau si cateva caprioare. Bonnie s-a nascut intr-o ferma din Holland, unde vitele erau crescute pentru carne.

In luna august a lui 2017 proprietarul fermei unde a stat a murit, iar familia a decis sa vanda animalele. Totul se petrecea pe cand aceasta avea doar patru luni. Vaca a profitat de ocazia si pe cand fermierii descarcau remorca a fugit spre padurea din apropiere si nu s-a mai facut vazuta. Curand a devenit o celebritate locala datorita curajului ei. La scurt timp a fost inregistrata pe camerele video ale vanatorilor alaturi de o turma de cerbi. Animalele mancau, dormeau si alergau impreuna. Cerbii si caprioarele au acceptat-o pe aceasta si au primit-o in familia lor, scenele fiind parca desprinse din basme. Vecinul uman al lui Bonnie, Becky, care este si propietarea padurii, le-a cerut celor de la Farm Sanctuary sa ajute vaca si sa o adaposteasca in siguranta. Vaca s-a increzut foarte greu in oameni, astfel ca a fost foarte greu de adus, dar in cele din urma a fost caputrata cu succes si dusa la Farm Sanctuary.

Comentarii