VIDEO: Tânărul care a provocat un accident în Iaşi, iar apoi a fugit din arest terorizează oamenii din apropiere de Urziceni

vineri, 27 august 2021, 09:12
2 MIN
 VIDEO: Tânărul care a provocat un accident în Iaşi, iar apoi a fugit din arest terorizează oamenii din apropiere de Urziceni

În timp ce autorităţile anunţă că forţe impresionante sunt în căutarea evadatului din Urziceni, acesta a terorizat oamenii dintr-o localitate aflată la doar zece kilometri de secţia de poliţie din care a fugit.

Suspectul a fost surprins chiar şi de camerele de supraveghere dintr-un sat, la puţin timp după ce a încercat să intre în casă peste o femeie singură. Localnicii au încercat să-l prindă, dar individul a reuşit să fugă. Pe drum a lovit un tânăr care încerca să-l captureze.

Cititi si: Șoferul care a fugit de la locul accidentului din Păcurari era căutat pentru furt și evadare

Peste o sută de poliţişti, jandarmi şi localnici au verificat localitatea Gârbovi, din Ialomiţa, situată la 10 km de Urziceni. Evadatul a fost surprins în zonă de mai multe camere de supraveghere. Una dintre ele l-a filmat miercuri seară, în apropierea unei săli de sport.

Cititi si: Tânărul care a furat o mașină din Buzău și a făcut accident în Păcurari a evadat din arestul poliției. A sărit pe geam

Fugarul sare un gard, apoi se plimbă liniştit pe lângă terenul de sport. Este îmbrăcat la fel ca atunci când a fugit din secţia de poliţie, dar şi-a tăiat pantalonii. Înainte de aceste momente, a intrat cu forţa în curtea unui femei.

Cititi si: Accidentul de la Moara de Foc. Vedeți cum fug șoferul fără permis și amicul său!

Ştefan Petronel Boancă a evadat din sediul poliţiei oraşului Urziceni în timp ce era audiat într-un caz de furt de maşină. El a furat masina din Buzău şi a ajuns cu ea în Iasi unde a provocat un accident, iar apoi a fugit de la locul faptei.

Cititi materialul integral pe stirileproTV.ro

Comentarii