VIDEO: Un bărbat a furat o mașină și a făcut accident sub pod Alexandru. Azi a fost prins (UPDATE)

miercuri, 02 februarie 2022, 22:09
2 MIN
 VIDEO: Un bărbat a furat o mașină și a făcut accident sub pod Alexandru. Azi a fost prins (UPDATE)

Un accident de circulație fără victime a avut loc în această seară sub podul din Alexandru..Polițiștii îl caută acum pe șoferul fugar.

UPDATE: Hotul a fost prins. Era acasa. Vezi precizarile polistilor. 

"La data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție, pe raza municipiului Iași, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt calificat și tentativă la furt calificat.

Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în seara de 2 februarie a.c., un bărbat de 38 de ani ar fi sustras un autoturism, pe care ulterior l-ar fi condus pe raza municipiului Iași, intrând în coliziune cu alte două autoturisme. 

De asemenea, bărbatul este bănuit că la sfârșitul lunii ianuarie a.c., ar fi sustras bani și bunuri dintr-o societate și ar fi încercat să sustragă bunuri din altă societate. 

În urma percheziției au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă și bani, iar bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost condus la audieri. 

Cercetările sunt continuate, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale."

UPDATE: Hoţul încă nu a fost prins de forţele de ordine.

COMUNICAT POLIŢIE. În seara de 2 februarie a.c., am fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a fost sustras de pe raza municipiului Iași. Ulterior, autoturismul în cauză a fost implicat într-un accident rutier cu alte două autoturisme, soldat doar cu pagube materiale.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință, iar cercetările sunt continuate, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale.

TEXT INITIAL: Un bărbat a furat o mașină și s-a apucat de condus.

Sub pasajul Nicolina el a accidentat două autoturisme care erau parcate.

Polițiștii sosiți la fața locului fac cercetări pentru a stabili în ce condiții s-a produs incidentul rutier.  Nissan X-Trailul era declarat furat.

Șoferul a fugit după accident

Comentarii