VIDEO Unul dintre prietenii lui Dani Mocanu a murit în accidentul din Focșani! Se filmase și el cu Jean-Claude Van Damme

marți, 10 august 2021, 08:27
1 MIN
 VIDEO Unul dintre prietenii lui Dani Mocanu a murit în accidentul din Focșani! Se filmase și el cu Jean-Claude Van Damme

Săptămâna trecută, un cumplit accident auto a avut loc în municipiul Focșani, trei tineri pierzându-și viața după ce mașina în care se aflau a deparat din cauza carosabilului umed și a vitezei excesive.
 

„În cursul nopţii, la ora 01.20, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunţaţi prin apel 112 despre faptul că pe DN 2 – E85, pe centura municipiului Focşani, în zona Supeco, a avut loc un accident rutier între un tir şi un autoturism. În urma coliziunii, cele trei persoane din autoturism au decedat”, anunțau oamenii legii imediat după accident.

Cei trei bărbați care au murit erau prieteni foarte buni, numele lor fiind Mihai Băjenaru, Claudiu Despa și Cătălin Enache. Ultimul dintre ei s-a făcut remarcat în spațiul public după ce a fost prins drogat la volan, el fiind angajat la Poliția Română. Mai mult decât atât, Cătălin Enache a apărut pe internet și în filmările pe care Dani Mocanu le-a postat pe internet alături de Jean-Claude Van Damme. Din câte se pare, artistul și fostul polițist erau prieteni foarte buni.

Sursa: PRO TV

Comentarii