VIDEO: Zeci de premise au fost reţinute ieri în doar patru ore. Acţiune de amploare a Poliţiei Rutiere

duminică, 15 august 2021, 09:39
1 MIN
 VIDEO: Zeci de premise au fost reţinute ieri în doar patru ore. Acţiune de amploare a Poliţiei Rutiere

Ieri, 14 August ac, în intervalul orar 15.00-19.00 poliţiştii rutieri ieşeni împreună cu cei nemţeni, suceveni, vasluieni şi botoşăneni au continuat seria acţiunilor, pentru prevenirea principalelor cauze de producere a accidentelor rutiere, pe arterele rutiere din judeţul Iasi. Au fost aplicate, în urma abaterilor rutiere constatate 222 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, în urma testărilor alcoolscopice efectuate pana in prezent, au fost depistati 8 şoferi care conduceau auto pe raza jud. Iaşi, fiind sub influenţa alcoolului. Totodata au fost reţinute 63 de permise de conducere, dintre care 43 pentru depăşirea regimului legal de viteza, 8 pentru alcool, iar restul pentru alte abateri.

Cititi si: Acţiune de amploare a Poliţiei Rutiere pe drumurile din judeţ. Câte premise au fost reţinute?

“De asemenea au fost reţinute 10 certificate de înmatriculare. Circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană. Asiguraţi-vă temeinic înainte de efectuarea fiecărei manevre. Respectaţi regimul legal de viteză!”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Rutiere Iaşi.

Comentarii