Comunicat de Presă

Vino și implică-te! Poți și tu!

luni, 16 decembrie 2019, 08:59
2 MIN
 Vino și implică-te! Poți și tu!

Cu această convingere, Școala Gimnazială „Ion Ghica” Iași vă invită, marți, 17 decembrie 2019, începând cu ora 14.00, să ne bucurăm împreună de acțiunea de voluntariat organizată de elevii școlii, îndrumați cu toată dăruirea, de cadrele didactice și părinții acestora.

Momentele artistice, obiceiurile și tradițiile românești prezentate de Ansamblul Folcloric „Doina Carpaților”, trupe de elevi de la Școala Gimnazială Prisacani (prezintă obiceiul de nuntă speific zonei), Școala Gimnazială Lețcani (prezintă obiceiul caprei și al ursului) și Şcoala Gimnazială „Petru Poni” Cucuteni (prezintă Cerbul de la Cucuteni) ne vor aduce mai aproape emoția sărbătorilor de iarnă.

„Pentru a nu ne pierde inocența și sensiblitatea, pentru a nu ne pierde pe noi înșine în tumultul civilizației, al rutinei și al banalului, pentru a nu uita să ajutăm, să simțim și să iubim, sunt, cu siguranță, momente în care poposim pentru a ne regăsi.

Un astfel de moment ne propunem să fie și acesta, când, în parfum de sărbatoare, ne dorim să dezghețăm suflete și să ningă cu fericire, scriind astfel și prima filă din Povestea creionată cu mare drag de Școala Gimnazială „Ion Ghica” Iași.

Multe lucruri se schimbă … alegeți însă ca în viața dumneavoastră bunătatea să rămână costanta care să vă însoțească mereu!, este mesajul cu care sunt așteptați să ni se alăture în acest demers curajos toți iubitorii de oameni”, ne-a declarat Raluca Mariana COZMA, directorul Școlii Gimnaziale „Ion Ghica” Iași.

 

Vă așteptăm să fiți alături de noi! 

Comentarii