Volume de poezie lansate pe internet

joi, 28 mai 2020, 01:50
1 MIN
 Volume de poezie lansate pe internet

Iubitorii de literatură vor putea participa astăzi la o dublă lansare de carte în mediul online. Volumele fac parte din Colecţia „Modus vivendi“, iar evenimentul cultural va putea fi urmărit de la ora 18.00 pe pagina de facebook a Asociaţiei Universul Prieteniei, organizatorul evenimentului. 

Cele două volume, „Iubirea ca o poezie“ semnat de Liliana Albu, şi „Albituri în roz“, semnat de Mihai Constantin Ticu, vor fi prezentate de către Vera Crăciun şi Mihai Batog Bujeniţă, membri ai Uniunii Scriitorilor din România. „Liliana Albu ne incită cu un titlu (Iubirea ca o poezie), în care cuvântul poezie este asemănat cu iubirea, ceea ce mă face să cred că poezia poate să plutească pe aripile iubirii“, afirmă Vera Crăciun despre unul dintre volumele care va fi lansat astăzi.

De asemenea, Mihai Batog Bujeniţă afirmă despre Mihai Constantin Ticu că „este un poet care chiar merită acest nume, nu neapărat prin prolificitatea operei sale, una remarcabilă, pentru că în ultimii ani a editat mai multe volume, ci, în primul rând, pentru profunzimea creaţiei sale, pentru frumuseţea şi armonia ei“.

În cadrul evenimentului distribuit online, actriţa Ina Paladi, de la Teatrul „Studio Lux Art“, şi Florin Gorgos, student la Universitatea Naţională de Arte „George Enescu“ Iaşi, vor susţine un scurt recital de poezie din volumele lansate. Evenimentul va fi moderat de Rodica Rodean, preşedinta Asociaţiei „Universul Prieteniei“ Iaşi. Lansarea va fi sub forma unui scurt clip video, autorii fiind prezenţi în mediul online pentru a răspunde eventualelor întrebări.

Comentarii