Vorba premarelui: între două nu te plouă…

marți, 05 decembrie 2017, 02:50
2 MIN
 Vorba premarelui: între două nu te plouă…

Dezbăteam zilele trecute pe aicea pe la rubricuţă, dimpreună cu amicul Archibald Tănase, om cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, despre cine ar putea fi în spatele unui nou post local, Finit teve, la care se lăfăie cât e ziulica de lungă, în derect sau în indirect, premarele Mihăiţă.

Şi ne întrebam asta cu atât mai mult cu cât, din câte ştim, cele două tinere simpatice care au în primire postul stau cu mălaiul cam cum stă amicul Archie înaintea zilei de leafă. Şi iată că am reuşit, până la urmă, să descâlcim încâlcitura asta şi să dăm de capăt enigmei mălaiului măcinat aicea. Cică una din demoazelele de acolo are o relaţie foarte apropiată, ba chiar mai mult de-atât, cu un conţilier de la judeţ cu afaceri în domeniul service auto şi taxi, şi ca urmare personagiul din spatele biznisului e chiar acest politician. Un politician cam fără partid în ultima vreme, după ce s-a certat cu şeful fili-alei, deputat, şi s-au dat afară reciproc. Cum omul are însă multe afaceri în târg, are ca urmare tot interesul să-l perie pe premare şi pe maieu, dacă vrea. În ce-l priveşte pe premare, situaţiunea pare să-i convină la marele fix, câtă vreme nu mai e dependent doar de un post teve la scară, cum era până acuma cu cel al magnatului imobiliar cu pricina. Vorba ceea: între două nu te plouă…

Personagii de poveste

Iaca ce poză de arhivă a scos pe piaţă un amic din Bucureşti, stimaţi telespectatori!

E una făcută acuma mai bine de 15 ani, când Năstase tocmai îl adusese în politichie pe Ponta şi-l dezmierda cu apelativul „Micul Titulescu“. Nu asta e însă interesant, ci celelalte două personagii din imagine, ambele aflate în plan secund. Da, ştim: pe actualul premier Tudose, chiar dacă olecuţă mai greu, l-aţi recunoscut deja. Cine este însă celălalt ipochimen, de după Năstase? Nu, de acolo nu i se vede mustaţa, este drept. Dar nu îi simţiţi în priviri căutătura?

                                                                            **** PONT ****
Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii