Zăpada a venit cu accidente la Iași. Trei au fost într-o singură zi

luni, 27 decembrie 2021, 02:58
1 MIN
 Zăpada a venit cu accidente la Iași. Trei au fost într-o singură zi

Zăpada din a doua zi de Crăciun a dat traficul rutier peste cap. Pe drumurile din judeţul Iaşi s-a circulat în condiţii de iarnă, iar accidentele au fost numeroase.

Cele mai grave au fost la Popricani şi Mirosloveşti unde în urma unor tamponări frontale au rezultat multe victime.

La Popricani, şoferul unui autoturism Renault Twingo a pătruns pe sensul opus şi a lovit frontal un Opel. Un pasager din Renault a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea victimei. Aceasta a fost transportată la spital unde a primit îngrijiri medicale.

În accidentul de la Mirosloveşti, patru persoane au ajuns la spital, acestea aflându-se în cele două autoturisme care s-au tamponat frontal.

Încă un accident a avut loc la intrarea în localitatea Trifeşti. Şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a lovit violent un cap de pod. Un pasager din autoturism a avut nevoie de îngrijiri medicale acuzând dureri de spate. El a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Încă un accident a avut loc între Erbiceni şi Focuri, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Şoferul unui Volkswagen a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a răsturnat pe cupolă.

Comentarii