Ziarul de Iaşi, confirmat. Patru titulari de la Poli în vacanţă! Când primim medaliile?

sâmbătă, 13 mai 2023, 01:50
2 MIN
 Ziarul de Iaşi, confirmat. Patru titulari de la Poli în vacanţă! Când primim medaliile?

Având asigurat primul loc în Liga a II-a de fotbal cu două runde înainte de final, Politehnica Iaşi şi-a permis luxul de a le da vacanţă unor jucători de bază înaintea disputelor de săptămâna viitoare cu Unirea Dej şi Dinamo Bucureşti. 

Aşa cum Ziarul de Iaşi a anticipat, antrenorul Leo Grozavu nu se va mai baza în ultimele dispute ale sezonului pe trei dintre jucătorii străini, Julian Marchioni, Matija Katanec şi Shayon Harrison, care au fost învoiţi. În plus, a intrat în vacanţă şi un fotbalist român care a dus greul în acest sezon, Alin Roman.

Risto Jankov, care ar fi trebuit şi el să plece în ţara lui, a rămas la echipă deoarece Ianoş Brînză, celălalt portar care a mai fost titular în acest sezon s-a accidentat, iar în lot nu mai este decât tânărul Ionuţ Ailenei.

Cum şi Florin Plămadă şi Alexandru Mogoş au intrat în grupul fotbaliştilor cu probleme medicale, în care au rămas Gabriel Vaşvari şi Tudor Telcean, antrenorul Leo Grozavu va conta şi pe juniori în disputele de săptămâna viitoare.

Poli va pleca mâine spre Dej, pentru meciul cu Unirea, care va avea loc luni, de la ora 17:30. Celelalte dueluri ale penultimei runde a sezonului sunt: Dinamo Bucureşti – Steaua Bucureşti (luni, ora 20:30), Gloria Buzău – Oţelul Galaţi (marţi, ora 19:00).

Clasamentul play-off-ului arată astfel: 1. Poli (56 puncte); 2. Steaua (49); 3. Oţelul (46); 4. Dinamo (43); 5. Buzău (39); 6. Dej (36).

Ultima rundă (Poli – Dinamo, Steaua – Buzău şi Oţelul – Dej) se va derula duminica viitoare, toate partidele urmând a începe la ora 13:00. La finalul disputei din Copou, ieşeni vor fi premiaţi pentru câştigarea ligii secunde. 

Comentarii