Au furat țigări în valoare de 120.000 de lei. Marea lovitură, la un magazin Carrefour

marți, 30 aprilie 2024, 03:00
1 MIN
 Au furat țigări în valoare de 120.000 de lei. Marea lovitură, la un magazin Carrefour

Trei indivizi care au spart mai multe societăți comerciale, cât și două autoturisme, de unde au furat scule electrice, au fost prinși de către polițiștii Serviciului de Investigații Iași. După mai multe cercetări, polițiștii au aflat că hoții au furat țigări din mai multe societăți, prejudicial fiind destul de mare: 120.000 de lei.

”La data de 27 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași au reținut trei bărbați bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, fapte petrecute în municipiul Iași. Măsura a fost luată după ce, în aceeași zi, doi dintre bărbați au fost prinși în flagrant, la scurt timp, după ce aceștia ar fi sustras dintr-o societate comercială, precum și din autoturismele a două persoane vătămate, scule electrice, cauzând un prejudiciu de aproximativ 40.000 de lei. Totodată, din cercetările efectuate a rezultat că în perioada martie-aprilie, cei trei ar fi comis mai multe fapte de furturi din societăți comerciale din municipiul Iași, de unde ar fi sustras pachete cu țigări. Prejudiciul cauzat a fost de 120.000 de lei. În baza probatoriului administrat în cauze, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. Activitățile operative au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Secțiilor 1, 2, 3, precum și a Biroului de Investigații Criminale Iași și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Iași iar suportul de specialitate a fost oferit de Brigada de Operațiuni Speciale Iași”, au precizat reprezentanții Poliției Iași.

Cei trei indivizi se numesc Marian Ferariu, Bogdan Dumitru Horodinschi și Vasile Chiriac. Aceștia au ales să intre noaptea în jurul orelor ora 2 în firme precum Express Café sau Carrefour SRL.

Comentarii